Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazăr: Un demers aiuritor. PENIBIL! Infractorii încearcă să acapareze Justiția (VIDEO)

Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazăr: Un demers aiuritor. PENIBIL! Infractorii încearcă să acapareze Justiția (VIDEO)

Cererea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de Procuror General e un demers aiuritor, în condițiile în care Lazăr a făcut și face o treabă foarte bună, a declarat președinteleKlaus Iohannis.

De asemenea, șeful statului a mai afirma că infractorii din politică încearcă să acapareze Justiția.

”Am o opinie și o voi face cunoscută la momentul potrivit. În ansamblu, se conturează un comportament sau o abordare a acestui ministru al Justiției care e pe lângă lege, în privința propunerilor și de numire și de revocare.

Între timp nu mai am doar dubii, mă îndrept ușor, ușor spre certitudini. În ceea ce privește revocare Procurorului General, un demers aiuritor al acestui ministru și cu corolarul la fel de aiuritor de povești, manipulator, penibilă fază… Suntem în situația în care, momentan, s-a început un demers judiciar și vă spun de pe acum: până când judecătorii nu vor da un verdict final, nu am de gând să fac nimic.

Iar despre speța revocării, Lazăr face o treabă bună și mi se pare greșită total cererea de revocare. Clar, e foarte clar că suntem într-o zonă în care infractorii încearcă să acapareze Justiția și unde văd că nu au șanse, vor să-i îndepărteze”, a declarat Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.