Iohannis: Românii au spus că vor o bună guvernare, PSD-iștii au spus că nu le vor da așa ceva. Această majoritate toxică va trebui să dea socoteală la alegerile parlamentare (VIDEO)

Iohannis: Românii au spus că vor o bună guvernare, PSD-iștii au spus că nu le vor da așa ceva. Această majoritate toxică va trebui să dea socoteală la alegerile parlamentare (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis a declarat că românii au exprimat un vot ”clar” la alegerile pentru Parlamentul European și un vot ”foarte, foarteclar” la referendum, dar, în mod regretabil, majoritatea din Parlamentul de la București nu s-a schimbat. Lucrurile vor sta altfel, însă, după alegerile parlamentare de anul viitor.

”PSD încă nu a înțeles că poporul e suveran și votul trebuie pus în practică.

Românii au dat un vot clar pentru europarlamentare și un vot foarte, foarte clarpentru referendum, dar, în mod regretabil, încă nu s-a schimbat majoritatea la Parlamentul nostru. Dar vom avea alegeri și aici…

Oamenii au spus că vor o bună guvernare, dar PSD-știi au spus că nu le vor da așa ceva.

Această majoritate toxică a PSD din Parlament va trebui să dea socoteală la alegerile parlamentare”, a declarat Klaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină