S-A AFLAT! Unde petrec POLITICIENII sărbătorile pascale! Opțiunea președintelui Iohannis și a lui Tăriceanu

S-A AFLAT! Unde petrec POLITICIENII sărbătorile pascale! Opțiunea președintelui Iohannis și a lui Tăriceanu

Președintele Klaus Iohannis va fi alături de soţia sa, în perioada sărbătorilor pascale la Sibiu. De asemenea, mai mulţi lideri de partid vor face Paştele la munte, alături de familie. Este cazul preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

„Odată cu lumina sfântă să intre în casa dumneavoastră iubirea şi armonia. Odată cu Învierea Domnului să renască speranţa, visul. Paşte Fericit”, a transmis liderul PNL românilor, pe Facebook.

Şi liderul USR, Dan Barna, a spus că va pleca de sărbători cu familia la o pensiune din zona Munţilor Apuseni, „în susţinerea turismului românesc tradiţional”.

„Mergem la acea pensiune şi acolo vor fi şi tradiţii, masa va fi acolo, apoi mergem la o mănăstire din zonă, Sfântul Ilie, la slujba de Înviere. În ceea ce priveşte cadourile vor fi mici atenţii, cum ar fi dulciurile”, a explicat Barna, penntru Mediafax.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, care de origine este din Şişeşti, judeţul Mehedinţi, a afirmat că va pleca acasă de sărbătorile, împreună cu fiica sa şi soţia, unde se va reuni cu fraţii şi socrii. Astfel, toţi vor lua masa de Paşti, „cu lacrima bucuriei în ochi”.

„Voi fi în familia mea care este în altă parte, nu e în Bucureşti. O să plec ca să mă întâlnesc cu fraţii şi cu părinţii soţiei”, a declarat ministrul Agriculturii.

Fostul ministru al Justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache a spus că va pleca acasă, la Olt, adăugând că îi va lua un cadou simbolic fiicei sale, iar soţiei un buchet de flori.

Întrebat de presă, marţi la Parlament, ce va face de Paşte, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a mărturisit că nu participă la pregătirile de Paşti, dar că va face cadouri celor trei băieţi ai săi.

„Având în vedere că băieţii mei sunt de la 22 la 3 ani, pe o plajă destul de mare, e complicat. Fiecare are gusturi şi preferinţe deosebite. La cel mic sigur chiar ou de Paşti cu surpriză e binevenit. De altfel, în fiecare zi când vin acasă mă întreabă dacă i-am adus un cadou. Cel mijlociu, dacă o să-i duc un cadou cu echipa lui preferată de fotbal, Barcelona, o să fie încântat. Cel mare, o tură pe circuit cu o maşină de curse. Cel mai probabil voi petrece Paştele în familie”, a spus Tăriceanu.

Ultima oră