Liberalul Ben Oni Ardelean a fost diagnosticat cu COVID-19 și este internat la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara: În ce stare se află deputatul

Liberalul Ben Oni Ardelean a fost diagnosticat cu COVID-19 și este internat la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara: În ce stare se află deputatul
Foto: facebook.com/ArdeleanBenOni

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat că a fost diagnosticat cu COVID-19 și este internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara. Liberalul a ajuns la spital după ce a început să aibă simptome clare ale infectării cu coronavirus, iar în prezent se află în stare stabilă, după cum chiar el a precizat într-un mesaj publicat, luni, pe Facebook.

Ben Oni Ardelean, testat pozitiv cu coronavirus. Deputatul PNL este spitalizat

”De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeș Timișoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus.

În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine – cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului”, a scris Ardelean pe Facebook.

Parlamentarul a ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale implicate în tratamentul pacienților cu COVID-19. Totodată, acesta a precizat că, pe parcursul acestei ultime săptămâni de dinaintea alegerilor parlamentare, va face campanie doar în mediul online.

”Mulțumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24.

Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ține legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum”, a mai scris liberalul.

Totodată, Ben Oni Ardelean a făcut apel la români să respecte măsurile instituite de autorități și să se protejeze cât mai mult posibil de infecția cu coronavirus.

”Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare!”, a mai scris Ardelean în mesajul său.

Ben Oni Ardelean candidează, la alegerile din 6 decembrie, pentru un post de deputat, fiind al doilea pe listele PNL Timiș.

Liberalul Ben Oni Ardelean a fost diagnosticat cu COVID-19 și este internat la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara: În ce stare se află deputatul

Alți liberali care au fost diagnosticați cu COVID-19 în ultima perioadă

Mai mulți liberali au fost testați pozitiv în ultima vreme pentru infecția cu coronavirus. Printre aceștia se numără liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu, care a anunțat pe 21 noiembrie că a fost diagnosticat cu COVID-19. Același diagnostic a fost primit, anterior, și de liderul liberal din Neamț, Mugur Cozmanciuc, și de șeful PNL Harghita, Sebastian Buzilă.

De asemenea, recent, au fost testați pozitiv și ministrul Agriculturii, Adrian Oros, precum și George Scarlat, secretar de stat în cadrul aceluiași Minister.

Situația actualizată a cazurilor de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în raportarea de luni, că în ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost confirmate 3.826 de noi cazuri de COVID-19, iar 138 dintre pacienții infectați cu coronavirus și-au pierdut viața. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.261. Dintre acestea, 1.251 sunt internate la ATI, acesta fiind un record negativ pentru țara noastră.

Bilanțul epidemiei de coronavirus pe teritoriul României a ajuns, luni, la 475.362 de infectări și 11.331 de decese.

Ultima oră