Liderul PNL Hunedoara, despre scorul slab obținut de Iohannis în județ: „Nu e vorba de trădare, dar e o decepție pentru mine”

Liderul PNL Hunedoara, despre scorul slab obținut de Iohannis în județ: „Nu e vorba de trădare, dar e o decepție pentru mine”
Foto: servuspress.ro

Klaus Iohannis a obținut scoruri sub așteptări în mai multe județe, printre care și Hunedoara.

Liderul PNL Hunedoara și președintele CJ, Mircea Moloț, spune că în niciun caz nu e vorba de trădare, însă nu are o explicație pentru scorul slab obținut de candidatul ACL.

 Într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro, preşedintele PNL Hunedoara a anunţat că va demara o anchetă internă, iar în turul 2 organizaţia pe care o conduce va obţine un scor mult mai bun.

Sigur, e o decepţie pentru mine. Deci nici într-un caz trădare. E absurd. Mereu le spun oameni de două lucruri să nu mă bănuiască: de prostie şi de trădare. Indiferent în ce echipă am jucat, am jucat corect şi chiar m-am zbătut pentru un rezultat bun. Sunt decepţionat, fiindcă mă aşteptam la undeva în jur la 40%. E adevărat că eu sunt preşedinte de consiliu judeţean de 10 ani, dar a mai contat şi persoana, nu numai partidul. Lumea îmi spune „Da, vă votez pe dumneavoastră, dar nu vă votez pe…”. Mă rog, la europarlamentare simţeam acest lucru. Acum chiar e o surpriză, pentru că pe unde am fost – şi am umbat în judeţul ăsta în lung şi în lat, de la localităţi mari până la cătune – marea majoritate îmi spuneau „Sigur o să votăm cu neamţul, fiindcă vrem şi voi ţara ca şi Sibiul”. Voi analiza acum la 6, am întâlnire cu tot efectivul: preşedinţi, primari, consilieri judeţeni, locali, câteva sute de oameni ne vom întâlni să vedem care au fost motivele pentru care…„, a declarat Moloţ pentru Știripesurse.ro.

Moloţ mai afirmă că niciunul dintre colegii care l-au acuzat pe ascuns de trădare nu l-a sunat, în schimb, Iohannis l-a întrebat ce s-a întâmplat.

Pentru mine sunt invenţii. Indiferent, pentru că eu nu am vorbit cu niciunul din partid. Cu mine nu a vorbit niciunul să mă întrebe „Dom’le, ai trădat, nu ai trădat?”. Am avut acum vreo 20 de minute o discuţie cu domnul preşedinte Iohannis. Primul om cu care am discutat după alegerile de ieri. Nu mi-a reproşat niciodată că am procese. N-am, dom’le, niciun proces. Am un două procese cu ANI, în rest procese penale n-am. Domnul Iohannis m-a întrebat ce s-a întâmplat, că se aştepta la un scor la bun. I-am zis că şi eu sunt decepţionat, şi eu mă aşteptam la un scor mai bun, voi avea o analiză astăzi cu toţi factorii care au contribuit la rezultatele astea, să vedem despre ce e vorba. Nu sunt trădări. Dimpotrivă. Suntem filiala care a adus şi primari şi consilieri. De la mine nu au plecat primari. Dar ceva nu se învârte rotund, vorba… neamţului. Vom vedea care este este. Dar n-am avut o discuţie cu Iohannis niciodată (despre dosare penale – n.r.). Ne cunoaştem binişor, chiar ne-am fi putut permite să ne spunem ce nu ne place. Dar niciodată nu am avut o asemenea discuţie, pentru că nu era cazul. Nu am dosare şi nu am dat dovadă niciodată de trădare. Dimpotrivă. Am fost între primele 4-5 organizaţii din ţară, chiar şi pe locul 2-3. Deci acolo în frunte tot timpul, de când sunt preşedinte. Nu am niciun motiv să trădez. Sunt liberal, sunt un lider politic la nivelul judeţului şi nu numai, nu am niciun motiv să fac acest lucru şi nici nu mi-a trecut prin cap vreodată. Chiar mă enervează trădătorii. Bă, ai ceva să-mi zici? Fii bărbat! Vii şi-mi spui „Nu vreau să mai stau în PNL” sau „Nu mai fac politica PNL”. Pleci! Salut, salut!„, a mai declarat Moloţ.