Liderul PPE, felicitări pentru Klaus Iohannis la finalul primei președinții a României la Consiliul UE: Summitul de la Sibiu va rămâne un punct culminant în pregătirea viitorului Europei

Liderul PPE, felicitări pentru Klaus Iohannis la finalul primei președinții a României la Consiliul UE: Summitul de la Sibiu va rămâne un punct culminant în pregătirea viitorului Europei
Foto: presidency.ro

Președintele Partidului Popular European Joseph Daul i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis un mesaj de felicitare pentru felul în care România a asigurat pentru prima dată preşediţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Liderul PPE a scris pe Twitter, că Iohannis ”continuă să protejeze statul de drept și să lupte împotriva corupției” și a subliniat că Summitul care a avut loc pe 9 mai, la Sibiu, a reprezentat „un punct culminant în pregătirea viitorului” Uniunii Europene.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

”Prima președinție rotativă a Consiliului UE deținută de România se încheie. Felicitări președintelui Klaus Iohannis care a condus cu succes RO2019EU și continuă să protejeze statul de drept și să lupte împotriva corupției. Summitul de la Sibiu va rămâne un punct culminant în pregătirea viitorului continentului nostru”, a scris Joseph Daul, pe Twitter.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Duminică, 30 iunie se încheie cele șase luni în care România a deținut președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Președintele Klaus Iohannis participă, duminică, la Summitul Partidului Popular European, de la Bruxelles, după care va fi prezent la reuniunea extraordinară a Consiliului European, organizată pentru desemnarea noului președinte al Comisiei Europene, precum și pentru numiri în alte postui-cheie din cadrul UE. (Detalii AICI)

Liderul PPE, felicitări pentru Klaus Iohannis la finalul primei președinții a României la Consiliul UE