Dragnea, despre conferința lui Laufer: Un incident de securitate

Dragnea, despre conferința lui Laufer: Un incident de securitate

Liviu Dragnea a declarat că declarațiile lui Ilan Laufer despre președintele Klaus Iohannis nu angajează în vreun fel PSD. El a explicat și de ce, totuși, fostul ministru a susținut respectiva declarație de presă în sediul partidului.

”Sunt declarații de care am spus că mă delimitez. Cred că sunt mult prea avântate, nu știu dacă am găsit formularea corectă… dar nu sunt declarații care angajează PSD”, a spus Dragnea.

Întrebat de ce atunci conferința lui Laufer a avut loc în sediul PSD, Dragnea a răspuns: ”Am avut o discuție în Biroul Permanent Național în care s-a discutat despre posibilitatea ca Ilan Laufer să facă un comunicat de presă, ceea ce nu trebuia să primească aprobare de la cineva anume. Eu am și spus unor colegi de-ai dvs că nu vrem să facem declarații pentru că nu erau decizii finale. Azi s-au luat deciziile finale. A fost un incident de secuitate, ca să zic așa, și am avut o discuție cu secretarul general că nu admit ca în sala de conferințe să meargă cineva înainte să se ia o decizie în sensul ăsta”

Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie