Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afacerile Europene. Demisia lui Negrescu, foarte ciudată (VIDEO)

Liviu Dragnea: Viorica Dăncilă are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afacerile Europene. Demisia lui Negrescu, foarte ciudată (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat luni că premierul Viorica Dăncilă are deja un înlocuitor pentru Victor Negrescu la conducerea Ministerului pentru Afacerile Europene.

”Doamna prim-ministru are deja propunerea de nominalizare a unui nou ministru la Afacerile Europene. Nu se pune problema ca această demisie foarte ciudată să afecteze pregătirea României pentru președinția Consiliului Uniunii Europene”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a dat asigurări că Executivul este pergătit să preia președinția Consiliului UE. Asta în condițiile în care, anterior, președintele Klaus Iohannis s-a declarat îngrijorat că România nu va face față acestui rol pe care îl va avea începând din 1 ianuarie 2019. (Detalii AICI)

”Guvernul este pregătit să gestioneze cu succes președinția Consiliului UE. Ceea ce face Klaus Iohannis aduce deservicii majore acestei șări, pentru că încearcă să inducă la nivelul opiniei publice și la nivel internațional că Guvernul din țara lui nu este pregătit să preia președintiei UE, neavând niciun fel de probă în sensul îsta. Ceea ce face este incalificabil din partea unui șef de stat”, a mai spus Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)