Liviu Dragnea, despre tensiunile din USL: „Poate a fost o comunicare defectuoasă între noi”

Liviu Dragnea, despre tensiunile din USL: „Poate a fost o comunicare defectuoasă între noi”

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat miercuri seară, după ședința USL pe tema proiectul minier de la Roșia Montană, că în cadrul discuțiilor s-au căutat soluții pentru ca procedurile în Parlament să meargă mai departe.

„Au fost luate în discuții mai multe posiblități. Guvernul nu poate retrage proiectul din Parlament și să emită o ordonanță de urgență. Înființarea acestei comisii speciale rămâne în vigioare”, a spus Dragnea.

Întrebat cum comentează o posibilă ruptură în USL, acesta a răspuns: „Sunt puncte de vedere diferite, abordări diferite, poate a fost și o comunicare defectuoasă între noi”.

Având în vedere atacurile dintre Ponta și Antonescu, Dragnea a fost întrebat dacă PSD îl mai susține pe liderul PNL la alegerile prezidențiale.

„Noi când am semnat, când am înființat USL, în acel raport al USL nu era trecută condiționarea susținerii domnului Crin Antonescu pentru funcția de președinte de susținerea sa pentru proiectul Roșia Montană. Deci nefiind trecută, nu poate să fie pusă în discuție susținerea noastră pentru Crin Antonescu”, a răspuns Dragnea.

Dragnea, despre tensiunile din USL: Poate a fost o comunicare defectuoasă

Embed:
Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică