Liviu Dragnea, despre cazul intoxicării cu mercur a Doinei Pană: Am văzut analizele și era la un pas de moarte

Liviu Dragnea, despre cazul intoxicării cu mercur a Doinei Pană: Am văzut analizele și era la un pas de moarte
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea susține că a fost prima persoană la care fostul ministru Doina Pană a mers după ce a aflat că este intoxicată cu mercur. Liderul PSD a declarat duminică într-o emisiune televizată că situația fostului ministru era extrem de gravă.

”Eu am respectat solicitarea doamnei Doina Pană de la acum câteva luni. Primul om la care a venit a fost la mine. Mi-a arătat analizele. Sigur că era într-o stare deloc bună. Dumnezeu a ajutat-o să scape și îi doresc multă sănătate. După părerea mea, Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri.

Radarul pădurilor pe care l-a pornit a scăzut foarte mult tăierea de păduri și a deranjat interese uriașe (…) Am fost foarte revoltat atunci, dar m-a rugat să nu spun nimic public. Am văzut analizele și era la un pas de moarte. Ea nu avea de unde să știe cine i-ar fi putut face rău. Sigur că mi-a spus mai multe variante, dar nu poți să ieși pe TV să bați câmpii. A deranjat foarte multe interese, acolo s-au pierdut zeci, sute de milioane de euro prin ceea ce a făcut ea la Ministerul Mediului”, a declarat Liviu DRagnea la România Tv, potrivit Știripesurse.ro.

Doina Pană a acuzat recent că a fost otrăvită cu mercur. Vicepreședintele PSD susține că incidentul a avut loc în urmă cu un an și jumătate.