Liviu Dragnea, după excluderea lui Neacșu și Țuțuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUȚE (VIDEO)

Liviu Dragnea, după excluderea lui Neacșu și Țuțuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUȚE (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea taie și spânzură în PSD. Doi dintre contestatarii săi, Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu, au fost excluși, luni, din partid.

La conferința de după Comitetul Executiv Naţional, jurnaliștii l-au întrebat pe Dragnea dacă Neacșu nu ar fi meritat iertat ținând cont de faptul că anul trecut era în fața DNA pentru susținerea liderului PSD.

“Da.. Pentru mine nu a fost o zi plăcută. PSD nu e un partid de maimuțe cum a spus Adrian Țuțuianu. Nu a fost o problemă a mea, ci o solicitare a tuturor celor care au votat. Acest CEX încearcă să țină partidul pe direcția care a pornit.

E decizia lor ce fac în continuare. Dacă ce au spus azi e adevărul vor acționa într-un anume fel”, a spus Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)