Liviu Dragnea: Închirierea stadionului a costat în jur de 40.000 euro

Liviu Dragnea: Închirierea stadionului a costat în jur de 40.000 euro
Foto: dcnews.ro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, mitingul USL pentru anunțarea candidaților la parlamentare s-a facut „transparent și pe documente.”

„Vom face publice toate costurile, pentru că tot ceea ce s-a facut s-a facut transparent și pe documente”, a spus Dragnea, la finalul evenimentului, potrivit Agerpres.

Închirierea stadionului a costat ”în jur de 40.000 euro” a spus Dragnea, menționând că ”peste 75.000 de oameni” au fost prezenți pe stadion.

„A fost o întalnire foarte bună, un eveniment foarte bun, a fost foarte multa vibrație în Arena Naționala, toți colegii noștri au simțit și am simțit și eu la ei foarte multă dorință de victorie, foarte multa determinare ca pe 9 decembrie să facem din România un nou început, puternic, statornic și un drum serios către dezvoltare. Vrem să fim drepti și mândri și respectați”, a spus secretarul general al PSD.

El a marturisit că a avut emotii pentru organizare, în condițiile în care evenimentul a fost cel mai mare organizat de un partid din Romania.

„Am fost foarte preocupat și de faptul că s-a ajuns greu la stadion cu autocare, cu microbuze, cu mașinile, pentru că era și oră de trafic intens. A ieșit cum mi-am dorit”, a afirmat Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe