De ce au zburat Liviu Dragnea și Irina Tănase pe furiș la Sofia, cu un avion privat, și unde au plecat în vacanță (FOTO)

De ce au zburat Liviu Dragnea și Irina Tănase pe furiș la Sofia, cu un avion privat, și unde au plecat în vacanță (FOTO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Noi detalii despre plecarea lui Liviu Dragnea în vacanță. Șeful PSD a închiriat de la compania aeriană sârbească Air Pink un avion privat de mici dimensiuni de tip Cessna Citation XLS.

Potrivit specialiștilor consultați de G4Media, costul închirierii unui astfel de avion se ridică la 3.000 de euro pe oră, la care se adaugă taxe de aeroport și o parte din costurile de aducere a aeronavei în locul comenzii.

Foto: globaljetconcept.com

Avionul a venit de la Verona la București pe data de 2 ianuarie. Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, au plecat cu acest avion de pe terminalul Țiriac Air la ora 19.37, așa cum rezultă din datele de zbor publice ale avionului Cessna Citation al companiei Air Pink, disponibile de pe site-ul flightaware.com.

Avionul a aterizat la Sofia pe 2 ianuarie la 20.17, dar de aici nu mai este foarte clar care a fost următoarea destinație a liderului PSD. Potrivit speculațiilor apărute în presă, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Istanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive.

Avionul Cessna Citation XLS care l-a dus pe Dragnea la Sofia a plecat a două zi, pe 3 ianuarie, în Platov, Rusia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”