LOVITURĂ pentru Dragnea! JUDECĂTORII AU DECIS: Un important pesedist exclus din partid revine în funcție

LOVITURĂ pentru Dragnea! JUDECĂTORII AU DECIS: Un important pesedist exclus din partid revine în funcție

Viceprimarul Iașiului, Gabriel Harabagiu, va reveni în funcție începând de miercuri, după ce Tribunalul Iași a admis cererea de suspendare a ordinului prefectului privind încetarea mandatului acestuia.

Decizia este executorie, însă poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile.

”Îmi pare rău de aceia care, precum prefectul județului Iași, au căzut în capcană unor oameni mici cocoțați în fruntea unor partide mari. De asemenea, tuturor celor care, la fel că mine, au suferit și suferă presiuni din partea politrucilor care au pus mâna pe PSD Iași le transmit să aibă curaj și tărie de caracter, fiindcă dreptatea și adevărul triumfă întotdeauna în față abuzului și imposturii. Țîn să le mulțumesc și colegilor mei consilieri locali care au stopat la timp mascaradă pe care conducerea vremelnică a PSD Iași a încercat să o impună și în deliberativul local”, a declarat Gabriel Harabagiu, potrivit aktual24.ro.

Pe 23 martie, prefectul de Iași Marian Serbescu a anunțat că a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier pentru Gabriel Harabagiu, după ce acesta a fost exclus din PSD.