Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă să dea RAPORTUL după vizita la Cotroceni

Liviu Dragnea le-a convocat pe Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă să dea RAPORTUL după vizita la Cotroceni

Liviu Dragnea le-a chemat la raport pe Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu, după întrevederea pe care acestea au avut-o săptămâna trecută cu Klaus Iohannis.

Au trecut sărbătorile pascale, șeful PSD s-a întors din vacanță și le-a convocat pe Dăncilă și Vasilescu pentru a-i povesti în detaliu ce au discutat cu președintele, potrivit news.ro.

La momentul respectiv, Administrația Prezidențială a anunțat că discuția dintre președinte, premier și ministrul Muncii a vizat Lega salarizării.

Iohannis a atenţionat Guvernul asupra faptului că, după primele trei luni de aplicare, efectele noii legislaţii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice arată că legea se află în contradicţie cu principiile egalităţii şi predictibilităţii de la care a emanat, în condiţiile în care s-a intervenit cu excepţii punctuale pentru diferite categorii de personal, ceea ce anulează inclusiv caracterul unitar al intenţiei legislative.

„O discuţie largă pe tema salarizării, lucrurile au evoluat şi dupa un timp cred că putem trage primele concluzii. Pe de altă parte vedem că există categorii de salariaţi nemulţumiţi, vedem că există manifestări sindicale şi vreau să mă edificaţi în aceste aspecte”, a afirmat Klaus Iohannis în debutul întrevederii. (Detalii AICI)