#Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e făcută poza în care apare Liviu Dragnea (FOTO)

#Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e făcută poza în care apare Liviu Dragnea (FOTO)
Foto: RISE Project

Lovitură pentru Liviu Dragnea şi apropiaţii săi implicaţi în Dosarul Tel Drum! Jurnaliştii de la RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente despre şeful PSD şi reprezentanţi ai companiei din Teleorman. Ar fi vorba de informaţii în exclusivitate,care nu au ajuns încă la DNA deoarece au fost ascunse chiar înainte ca procurorii să facă perchezițiile la sediul firmei. Documentele, denumite „Teleorman Leaks”, ar conţine mii de facturi, contracte şi ordine de plată din interiorul companiei. De asemenea, sunt zeci de mii de fotografii şi filmulețe video cu angajaţi ai Tel Drum, atât de la evenimentele firmei, cât și din arhiva lor personală, din vacanțe exotice.

RISE Project a anunțat că va publica în perioada următoare mai multe dintre aceste materiale, dar deja a prezentat public mai multe documente și fotografii, inclusiv una în care apare Liviu Dragnea.

Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice, a susținut într-opostare pe Facebook că poza ar putea fi făcută în Columbia, laLa piedra del Peñol, dar Ancuța Carolina Stanciu, o utilizatoare Facebook, susține că, de fapt, poza ar fi fost făcută laPão de Açúcar, înRio de Janeiro

Foto: RISE Project

Foto: Francisc Doboș

Foto:Ancuta Carolina Stanciu

Pão de Açúcar, o stâncă de granit cu o înălțime de 396m, este una dintre principalele puncte de atracție din Brazilia. Pão de Açúcar a fost pentru prima oară escaladată în anul 1817 de un englez. Pe vârful stâncii se poate ajunge cu un teleferic numit O Bondinho. La nord se află ștrandurile Praia Vermelha, Leme și Copacabana (Rio de Janeiro).