Liviu Dragnea: Și elevii au început să fie violenți în limbaj. Unul din principalii vinovați e Iohannis, care a început cu construcția acestei industrii a urii (VIDEO)

Liviu Dragnea: Și elevii au început să fie violenți în limbaj. Unul din principalii vinovați e Iohannis, care a început cu construcția acestei industrii a urii (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea a declarat că oamenii încep să devină tot mai violenți în limbaj, inclusiv în școli elevii își adresează injurii, iar de vină este… Klaus Iohannis. El l-a acuzat pe șeful statului că a construit o adevărată industrie a urii. În schimb, susține Dragnea, PSD nu a promovat niciodată un astfel de discurs.

”În orice societate, oamenii preiau violența limbajului de la vârful politici. În România, s-a ajuns ca și în școli elevii, copiii să fie violenți în limbaj, agresivi între ei și cu profesorii. Nu numai de la politicieni și de la oricine din spațiul public care amplifică violența în limbaj, și ura, și divizarea.

Cred că unul din principalii vinovați e Iohannis, care a început cu construcția acestei industrii a urii imediat după alegerile parlamentare din 2016. Începuse, dar nu atât de violent, după localele din 2016, dar, după rezultatul alegerilor, care a fost o înfrângere devastatoare pentru partidele care-l, susțin a doua zi l-a chemat pe Tăriceanu să răstoarne majoritatea și să încearcă (SIC!) să croiască o majoritate șubredă cu celelalte partide, nerespectând votul. Face mult rău societății.

Noi n-am pornit acest război, n-am vrut să-l întreținem. E adevărat că răspundem de câteva ori…”, a declarat Liviu Dragnea, la Adevărul Live.

Întrebat dacă are ceva să-și reproșeze pe acest subiect, Dragnea a răspuns: ”e foarte bună întrebarea. E ca și cum mergeți pe stradă și doi inși încep să vă dea cu pietre în cap și eu vă întreb dacă credeți că ați fi scăpat dacă n-aveați barbă. Eu n-am promovat, și nici PSD-ul, un discurs al urii”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe