Liviu Dragnea: Ion Iliescu a adus linişte în ţară

Liviu Dragnea: Ion Iliescu a adus linişte în ţară
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea i-a dat exemplu pe Ion Iliescuși Emil Constantinescu drept președinți deschiși spre dialog. În schimb, a susținut liderul PSD, Traian Băsescu a mers pe ”divizare totală”, iar Klaus Iohannis ”a încălcat Constituţia atât de mult în picioare, încât susţinătorii săi spun că nu-i bună Constituţia”.

”S-au gândit că asta e calea: violenţă, ură, venin şi diabolizarea mea. Îţi trebuie un anumit tupeu să negi evidenţa. S-a ajuns în situaţia în care nu mai poate exista dialog. Când în România va veni un preşedinte cu mai multă minte, sper că în toamna asta, şi care va înţelege că trebuie să lucreze cu oricine care produce dezvoltare, de acolo vor începe lucrurile să se repare”, a declarat Liviu Dragnea, la Adevărul Live.

Întrebat dacă a avut România vreun astfel de președinte, om al dialogului, Dragnea a răspuns: ”Iliescu a fost un om al dialogului, cu răbdare inimaginabilă, care a adus linişte în ţară. În 2004, România începuse să se dezvolte. A venit perioada lui Băsescu, care a mers pe divizare totală. Constantinescu a fost tot un om al dialogului. Nu a fost un om pus pe scandal. Era tot statul paralel şi în timpul lui Constantinescu? Nu-l condamn pentru asta. Moare greu statul paralel. A venit Iohannis, pe care nu-l puteţi număra cu nimic semnificativ. A încălcat Constituţia atât de mult în picioare încât susţinătorii săi spun că nu-i bună Constituţia. El trebuia să medieze societatea. Dacă ar fi rămas guvernarea Cioloş, eram praf pe agricultură şi pe veniturile la bugetul de stat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo
18:39 - „Doamne, hai că nu suntem pierduți!”. O ambulanță blocată în zăpadă a fost împinsă de un grup de petrecăreți. Tinerii au mers 2 kilometri prin viscol pentru a ajunge la autospecială (VIDEO, FOTO)