Dragnea, către ministrul Transporturilor: ”Știi ce te rog, Răzvan? Nu vii tu sâmbătă să vezi din nou șantierul? Și rămâi duminică și votezi în Dolj” / Răspunsul lui Răzvan Cuc

Dragnea, către ministrul Transporturilor: ''Știi ce te rog, Răzvan? Nu vii tu sâmbătă să vezi din nou șantierul? Și rămâi duminică și votezi în Dolj'' / Răspunsul lui Răzvan Cuc

Lucrările la tronsonul II al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, în prezenţa liderului PSD Liviu Dragnea şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

La un moment dat, Liviu Dragnea i-a cerut lui Răzvan Cuc să vină pe șantier și în weekend, că doar poate să voteze în Dolj.

Liviu Dragnea: Știi ce te rog, Răzvan? Că se poate vota oriunde… Nu vii tu sâmbătă aici să vezi din nou șantierul? Și rămâi duminică și votezi în Dolj, că te primesc colegii
Răzvan Cuc: Domnule președinte, cum spuneți…
Liviu Dragnea: Așa zic…
Răzvan Cuc: Cum spuneți dumneavoastră…
Liviu Dragnea: Vino și sâmbătă și duminică pe șanter. Veniți împreună….

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo