Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine plătită ca programul de guvernare să nu se pună în practică

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine plătită ca programul de guvernare să nu se pună în practică

Liviu Dragnea a declarat miercuri că există o ”campanie foarte bine plătită” al cărei scop este acela ca programul de guvernare al PSD să nu fie pus în practică, informează Agerpres.

"Eu nu am de gând să cedez, cu toată această campanie foarte bine plătită, care are un singur obiectiv: ca acest program de guvernare să nu se pună în practică. Și normal că țintești pe cel care l-a propus, care l-a prezentat, care a condus și care susține în continuare această majoritate. Nu am de gând să cedez, pentru că dacă noi nu facem aceste lucruri în România, nu le va mai face nimeni niciodată", a declarat Dragnea.

În același timp, șeful social-democraților a catalogat drept ”o minciună sfruntată” faptul că el sau partidul pe care îl conduce ar avea ceva cu companiile multinaționale.

"Dimpotrivă, am întâlnit din ianuarie până astăzi zeci de companii mari, uriașe, atât din Europa, cât și din SUA. În schimb, am o problemă cu companiile, indiferent de unde sunt, care nu plătesc taxe în România. Este necinstit, este incorect. Este necinstit să îmi doresc ca fermierii români să fie sprijiniți ca să poată rezista în competiția cu fermierii străini? Este incorect să îți dorești, așa cum ne dorim cu toții, ca medicii din România să aibă salarii comparabile cu cele din Europa și să rămână în țară? Eu cred că nu. Dacă vorbești ceva pentru țara ta, se poate spune că nu ești european? Oricare guvern din Europa se gândește în primul rând la țara pe care o guvernează. Nicio companie cinstită nu are nicio tresărire, dar sigur că acele companii care mută banii din România eludând legea au o anumită teamă. Și vreau să vă spun ceva: eu sunt un cetățean european și sunt mândru de asta și respect orice țară europeană, dar România o iubesc", a mai spus Liviu Dragnea.