Dragnea n-a condus nici 10% din ședințele Camerei Deputaților

Dragnea n-a condus nici 10% din ședințele Camerei Deputaților

Liviu Dragnea că a condus sub 10% din ședințele Camerei Deputaților și ale plenului reunit de când este președintele acestui for, acuză deputatul PNL Gigel Știrbu

”Pe anul 2018, din totalul de 103 sedințe de plen simple și comune, a condus 2 ședințe simple și 4 ședinte comune. Pe anul 2017, din totalul de 114 de ședinte de plen comune și simple, a condus 6 ședințe simple și 8 ședințe comune. Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 de ședințe, din ultimii doi ani, dl Dragnea și-a exercitat functia de președinte al Camerei, pentru care primește indeminizație, în doar 20 de ședințe, procentul participării acestui domn este de 9,2% din totalul ședințelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului”, a transmis Gigel Știrbu, printr-un comunicat.

Liberalul susține că pe guvernanți, inclusiv pe Dragnea, nu-i interesează decât să distrugă economia și să acapareze toate instituțiile statului: ”El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat ministri la fiecare lună, fiind, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume avâd un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese”.