Liviu Dragnea: Sper să nu urmeze despărţirea în USL. Ne concentrăm pe proiectul descentralizării şi regionalizării

Liviu Dragnea: Sper să nu urmeze despărţirea în USL. Ne concentrăm pe proiectul descentralizării şi regionalizării
Foto: B1 TV

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri dimineaţă, că speră ca USL să nu se destrame, pentru că sociali-democraţii şi liberalii au demarat numeroase proiecte importante împreună.

„Eu sper să nu urmeze despărţirea în USL, pentru că avem o serie de proiecte majore începute. Nu ne-am căsătorit ca să intrăm acum în faza de divorţ, suntem colegi, funcţionăm într-un proiect politc major care sper să funcţioneze în continuar”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că susţine proiectul descentralizării şi regionalizării fără rezerve.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)