Liviu Dragnea, despre mișcarea surprinzătoare a fostei sale soții în dosarul DGASPC Teleorman: Nu m-a consultat! Sunt ținta…(VIDEO)

Liviu Dragnea, despre mișcarea surprinzătoare a fostei sale soții în dosarul DGASPC Teleorman: Nu m-a consultat! Sunt ținta...(VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație, decizia fostei sale soții, Bombonica Prodana, de a plăti o parte din prejudiciul stabilit de DNA. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea a spus că nu știe de ce a luat această decizie fosta sa soție pentru că “nu îl consultă”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Habar n-am, nu mă consultă, nu m-a consultat. Doamne ferește, nu sunt supărat, e strategia ei, a avocaților. Am aflat că a plătit prejudiciul azi-dimineață.”, a spus Liviu Dragnea.

Potrivit altor afirmații ale martorilor din dosar, care spun că Dragnea era văzut ca un Dumnezeu în Teleorman, șeful PSD a afirmat că se consideră “un om normal” și o “țintă a DNA în istoria ultimilor ani”.

Magistraţii au stabilit un nou termen în proces pentru25 aprilie.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat