”N-a avut nicio legătură, SINCER!”. DRAGNEA, prins cu MINCIUNA, se bâlbâie și se laudă că e ”cel mai TRANSPARENT om din România” (VIDEO)

''N-a avut nicio legătură, SINCER!''. DRAGNEA, prins cu MINCIUNA, se bâlbâie și se laudă că e ''cel mai TRANSPARENT om din România'' (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marți, după ce a mers în biroul lui Liviu Dragnea, Ministrul Justiției a recunoscut că a discutat cu acesta inclusiv despre sesizarea către CCR, rezolvată între timp, asupracompleturilorde 5 judecători de la Înalta Curte. Acum, însă, întrebat dacă a abordat acest subiect cu Toader, Liviu Dragnea a negat vehement. Când un reporter i-a atras atenția că Toader însuși a recunoscut că au discutat despre sesizarea la CCR, Dragnea a început să se bâlbâie și a spus că nu mai știe ce a discutat cu doua zile înainte cu ministrul Justiției.

”Maine este miercuri si faptul ca maine se va judeca la CCR acel conflict juridic de natura constitutionala asta a fost principala tema a discutiei (…)Cine merge din partea Guvernului sa sustina sesizarea si eventual daca sunt elemente noi”, a declarat Tudorel Toader, pe 6 noiembrie.

Acum, însă, întrebat dacă a discutat cu Toader despre sesizarea CCR, Dragnea a spus că nu. Când i s-a atras atenția cu Tudorel Toader a răspuns că ”da”, Dragnea a început să se bâlbâie. Mai apoi, enervat de insistențele unei jurnaliste, șeful PSD a tunat: ”eu v-am spus să vă faceți procuror!”.

Precizăm că, între timp, CCR a decis că există un conflict juridic între Parlament și Înalta Curte, prin urmare trebuie trasă la sorți componența tuturor completelor de cinci judecători de la această instanță. Asta înseamnă că inclusiv apelul lui Dragnea va fi luat de la capăt, cu un nou complet.

Reporter: Ce ați discutat cu domnul Toader cu o zi înainte de decizia CCR?
Dragnea: Când ne-am văzut cu domnul Toader? Ieri sau marți?… N-a avut nicio legătură cu decizia CCR, sincer!
Reporter: Domnul Toader v-a contrazis. Tocmai dânsul a spus că acesta a fost subiectul de discuție. Ne-a spus public că de aceea a și venit la dumneavoastră.
Dragnea: Mă rog, e a doua ciudățenie în materie… Ce să discut eu cu cineva despre o decizie care urmează să se ia? Dacă a spus că am discutat printre altele și de demersul făcut de dumnealui și anume sesizare de constatare a unui conflict, poate am discutat…
Reporter: Păi ați discutat sau nu, că nu mai înțelegem…
Dragnea: Eu v-am spus:făceți-vă procuror, sincer! Cred că sunt cel mai transparent om din România, dar nu puteți să-mi cereți să spun toate cuvintele, că nu mi le aduc aminte!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit