Circ în Parlament. Dragnea a venit cu două valize: Una cu „gogoși de la RISE Project”, alta cu pagini despre FDGR și Iohannis (VIDEO, FOTO)

Circ în Parlament. Dragnea a venit cu două valize: Una cu gogoși de la RISE Project, alta cu pagini despre FDGR și Iohannis (VIDEO, FOTO)
Foto> Inquam Photos / Octav Ganea

Drept reacție la dezvăluirile anunțate de RISE Project, Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize: una plină cu gogoși, iar cealaltă cu mai multe dosare cu pagini despre Forumul Democrat al Germanilor din România și președintele Klaus Iohannis.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

”Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la RISE Project. Sunt aici, sunt proaspete, le lăsăm aici. A doua valiză… După cum probabil știți, eu sunt din Teleorman și, ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curții o valiză cu documente care încă n-au ajuns la DNA: dosarul 01 – achiziția frauduloasă a imobilului Raiffeisen, dosarul 02 – retrocedări către Forumul Democrat al Germanilor a bunurilor Grupului Etnic German, dosarul 03 – promovarea procurorilor care i-au închis dosarele, dosarul 04 – declarații mincinoase despre banii încasați din chirii, dosarul 05 – închirierea căminului de bătrâni de la Forumul Democrat al Germanilor, dosarul 06 – presiuni asupra unui judecător de la CCR și mai avem niște stick-uri care încă n-au ajuns la DNA”, a prezentat Dragnea, în timp ce cotrobăia prin valize.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Despre dezvăluirile RISE Project, Dragnea a spus că acestea sunt ”e o gogoașă, nu are nicio legătură cu mine, nu mă interesează ce e acolo, dacă e valiză, dacă nu-i valiză, cine a dat, de ce a dat. E o prostie, o disperare să acopere scandalul cu Lazării, care, oricum, nu mai poate fi acoperit”.

La insistențele reporterilor despre valiza intrată în posesia RISE Project, șeful PSD a răspuns: ”nu vă interesează valizele astea, nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu președintele României!”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Context: Jurnaliştii de la RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente despre şeful PSD şi reprezentanţi ai companiei Tel Drum. Valiza, susțin ei, a fost găsită de un localnic din zona rurală a Teleormanului, pe proprietatea sa, și dată unui jurnalist RISE Project din zonă. Ar fi vorba de informaţii în exclusivitate, care nu au ajuns încă la DNA deoarece au fost ascunse chiar înainte ca procurorii să facă perchezițiile la sediul firmei. Documentele, denumite „Teleorman Leaks”, ar conţine mii de facturi, contracte şi ordine de plată din interiorul companiei. De asemenea, sunt zeci de mii de fotografii şi filmulețe video cu angajaţi ai Tel Drum, atât de la evenimentele firmei, cât și din arhiva lor personală, din vacanțe exotice. RISE Project a anunțat că va publica în perioada următoare mai multe dintre aceste materiale, dar deja a prezentat public mai multe documente și fotografii, inclusiv una în care apare Liviu Dragnea.