Dragnea, întrebat despre Olguța Vasilescu: Orice femeie din PSD e un pericol pentru orice bărbat din partid

Dragnea, întrebat despre Olguța Vasilescu: Orice femeie din PSD e un pericol pentru orice bărbat din partid
Foto: Capital

Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD-ului, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă se teme de Lia Olguța Vasilescu.

Întrebarea a fost pusă în contextul în care există speculații că Dragnea n-ar mai fi vrut-o pe Vasilescu în Guvern, temându-se că aceasta devine prea populară. Temerea ar putea fi de acum cu atât mai mare cu cât, dacă va ajunge la conducerea Ministerului Dezvoltării, social-democrata va fi cea care va împărțiautorităților locale banii din Programul Național de Dezvoltare Locală.

”Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD-ului. Nu reprezintă nici un pericol pentru mine. Pentru mine ca președinte al partidului reprezintă pericol cei care sunt în diverse funcții în diverse instituții și care împreună au făcut o organizație subterană și cu care ne batem în continuare. În interiorul partidului nu există pericol pentru mine. Încă n-am ajuns la bătăie”, a declarat Liviu Dragnea.