LOVITURĂ pentru GUVERNUL DĂNCILĂ! ‘A ajuns la fundul sacului’! Vești proaste pentru români

LOVITURĂ pentru GUVERNUL DĂNCILĂ! ‘A ajuns la fundul sacului’! Vești proaste pentru români

Guvernul României a rămas fără bani pentru investiții, acesta fiind motivul pentru care construirea spitalelor de urgenţă de la Iaşi, Cluj şi Craiova este blocată, afirmăliderul PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea.

”Guvernele succesive PSD au ratat toate termenele asumate pentru depunerea documentaţiilor, ajungându-se în situaţia ca suma alocată de UE, 150 de milioane de euro, să fie în pericol de dezangajare.

De fapt, iresponsabilii din fruntea României au rămas fără bani la capitolul investiţii şi caută tot felul de scheme pentru a putea amâna realizarea acestor obiective de interes strategic pentru ţara noastră. Faptul că ”eminenţa cenuşie” Vâlcov ne spune că banii de la UE nu sunt suficienţi şi Guvernul vrea să le construiască prin intermediul Parteneriatului Public-Privat este recunoaşterea explicită a incompetenţilor veseli din fruntea Guvernului că au negociat sume prea mici pentru realizarea acestor spitale.

Dar adevărul este că au ajuns la fundul sacului şi nu mai au nici măcar cei 150 milioane euro pe care statul român s-a angajat că îi aduce pentru construcţia celor trei spitale regionale”, a declarat liderul liberalilor ieşeni, Marius Bodea, potrivit unui comunicat de presă.

Deputatul atrage atențiacă proiectul spitalelor regionale de urgenţă a fost convenit în 2014 de Guvernul PSD şi Comisia Europeană, cu o finanţare parţială de 150 milioane de euro din fonduri europene, alţi 150 milioane euro urmând să constituie finanţare de la bugetul naţional.

”Guvernele succesive PSD au ratat toate termenele asumate pentru depunerea documentaţiilor, ajungându-se în situaţia ca suma alocată de UE, 150 de milioane de euro, să fie în pericol de dezangajare. De fapt, iresponsabilii din fruntea României au rămas fără bani la capitolul investiţii şi caută tot felul de scheme pentru a putea amâna realizarea acestor obiective de interes strategic pentru ţara noastră. Faptul că ”eminenţa cenuşie” Vâlcov ne spune că banii de la UE nu sunt suficienţi şi Guvernul vrea să le construiască prin intermediul Parteneriatului Public-Privat este recunoaşterea explicită a incompetenţilor veseli din fruntea Guvernului că au negociat sume prea mici pentru realizarea acestor spitale. Dar adevărul este că au ajuns la fundul sacului şi nu mai au nici măcar cei 150 milioane euro pe care statul român s-a angajat că îi aduce pentru construcţia celor trei spitale regionale”, a declaratMarius Bodea.