Ludovic Orban îl atacă dur pe Daniel Zamfir, după ce l-a exclus din partid. „Nu cred că în PNL are loc o persoană care este susţinută de PSD”

Ludovic Orban îl atacă dur pe Daniel Zamfir, după ce l-a exclus din partid. Nu cred că în PNL are loc o persoană care este susţinută de PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declanşat un atac extrem de dur la adresa senatorului Daniel Zamfir, după ce Biroul Executiv al liberalilor a decis excluderea celui din urmă din partid.
Orban susţine că la baza deciziei luate au stat argumente „extrem de serioase” şi sugerează că Daniel Zamfir ar fi un fel de „cal troian” al PSD în PNL.

„Am luat decizia în Biroul Executiv de a-l exclude pe senatorul Daniel Zamfir din PNL. Va fi supusă validării Consiliului Naţional, la prima reuniune. Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a preşedintelui şi a Biroului Permanent al Sectorului 3. La baza primei decizii au stat argumente extrem de serioase. (…) Daniel Zamfir nu este depăşit în materie de atacuri la adresa PNL de niciun reprezentant al PSD. Nu cred că în PNL are loc o persoană care este susţinută de PSD, iniţiază proiecte de lege alături de consilieri ai primului ministru PSD şi care este aplaudat la scenă deschisă de PSD pentru diferite proiecte pe care le pune în dezbatere”, a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei conducerii PNL, conform Agerpres.

Biroul Executiv Naţional al PNL a decis miercuri excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir, în urma iniţiativelor legislative pe care acesta le-a propus şi pe care conducerea formaţiunii le consideră „populiste”. Decizia a fost luată cu 25 de voturi pentru, două împotrivă şi două nule (Detalii AICI).