Ludovic Orban: „Eu nu am văzut PSD în campania asta, în București. Voi ați văzut? Să nu credeți că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea. Ca hoții” (VIDEO)

Ludovic Orban: „Eu nu am văzut PSD în campania asta, în București. Voi ați văzut? Să nu credeți că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea. Ca hoții” (VIDEO)
Captură Video

Ludovic Orban, președintele PNL, i-a acuzat pe PSD-iști că au plătit la negru o firmă, să-i ajute în campania electorală din București. Iar acea firmă este aceeași care a contribuit la scoaterea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Liderul liberalilor, însă, e convins că această companie nu va reuși să scoată Bucureștiul din UE, ci doar pe Firea din București. Orban a mai afirmat că social-democrații sunt disperați, pentru că știu că vor pierde alegerile și nu vor mai putea să fure banii bucureștenilor.

Ludovic Orban: Banul public s-a scurs sistematic în buzunarele caracatiței Firea – Pandele. PSD-iștii sunt acum disperați

„Eu nu am văzut PSD în campania asta, în București. Voi ați văzut? Să nu credeți că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea. Ca hoții. Noi suntem la vedere, ei sunt în ascuns, noi suntem la suprafață, ei sunt în subterane.

Și-au luat firmă pe care nimeni nu știe cu cât o plătesc – că o plătesc la negru, evident. Cei care au scos Marea Britanie din UE și acum probabil își imaginează că pot să scoată și Bucureștiul din UE, dar singurul lucru pe care o să-l realizeze e că o s-o scoată pe Firea din București. De fapt nici nu trebuie, pentru că ea nu e în București decât din când în când, când apare la televizor și din când în când, rar, când dă pe la Primărie. În rest, o găsiți în Voluntari, alături de Pandele. Credeți că altcineva ia decizii la București decât Pandele? Vă înșelați. În casa aia cântă cocoșul!

Stimați prieteni, am luat-o așa mai în glumă, pe de altă parte să știți că ne luptăm cu un adversar care e capabil de orice. Care nu se dă în lături de la folosirea niciunui mijloc, pentru că ei sunt disperați, dragii mei! Literalmente disperați…

Simt că pierd și ce pierd ei? Aproape tot. Pentru că, în ultimii patru ani, banul public s-a scurs sistematic în foarte multe buzunare ale caracatiței pe care doar câteva tentacule a reușit să le prezinte Nicușor Dan. În realitate, sunt mult mai multe tentacule, sunt mult mai muții cei care jefuiesc Bucureștiul de patru ani de zile”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

Știre în curs de actualizare

Ludovic Orban: „Eu nu am văzut PSD în campania asta, în București. Voi ați văzut? Să nu credeți că nu există. Noi suntem ziua, ei sunt noaptea. Ca hoții”

Nicușor Dan a prezentat ”Caracatița Firea – Pandele”

Nicușor Dan,candidatul PNL-USR/PLUSla Primăria Capitalei,a prezentat în conferințe de presă din timpul campaniei ”Caracatița Firea – Pandele în administrația publică din București”.

„Principalul criteriu pentru a ocupa o poziție publică importantă în administrația PSD din București e să fii naș, fin, soră, frate, partener de afaceri, fiu de partener de afaceri și așa mai departe. Nu e de mirare că oamenii ăștia nu au fost în stare să atragă fonduri europene, că nu au fost în stare să ne asigure apa caldă. O să vedeți că compania de căldură din București e condusă de un polițiști și o chimistă. Astea sunt calificările oamenilor care codnuc Termoenergetica”, a susținut candidatul Dreptei la Primăria Generală.

Dezvăluirile pot fi cititeAICIșiAICI.