Ludovic Orban: Guvernul trebuie să intervină imediat pentru a îndepărta efectele inundațiilor / Am luat decizia la moțiunea de cenzură să fim prezenți și să nu votăm (VIDEO)

Ludovic Orban: Guvernul trebuie să intervină imediat pentru a îndepărta efectele inundațiilor / Am luat decizia la moțiunea de cenzură să fim prezenți și să nu votăm (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți că Guvernul trebuie să intervină imediat cu toate instituțiile competente pentru a îndepărta efectele inundațiilor.

De asemenea, Ludovic Orban a precizat că la moțiunea de cenzură, parlamentarii PNL vor fi prezenți și se vor abține de la vot:

“Guvernul trebuie să intervină imediat cu toate instituțiile competente pentru a îndepărta efectele inundațiilor, a stabili pagubele și a stabili măsurile de compensare a celor care și-au pierdut proprietăți,c are au fost afectați de inundațiile care au avut loc.

Am discutat la Biroul Executiv de astăzi despre mai multe subiecte. Eident, subiectul alegerilor locale din 27 iunie și le-am solicitat colegilor să fie prezenți alături de candidații PNL la funcțiile de primari din cele 34 de localități din care au loc alegeri anticipate pentru funcția de primar.

De asemenea am discutat cu situația creată la televiziune, lucru pe care îl vom discuta și la nivelul coaliției, în cursul acestei seri.

Am solicitat mobilizarea parlamentarilor PNL pentru procedurile care se desfășoară la final de sesiune, numirea avocatului poporului, posibil validarea președintelui CNA și de asemenea, dacă ajungem la o soluție cu privire la TVR și Radio să găsim soluția în urma deciziei CCR.

Am luat decizia la Moțiunea de cenzură să fim prezenți și să nu votăm. Să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a precizat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”