Ludovic Orban, după circul făcut de Dragnea în Parlament: Probabil a adus aceleași gogoși pe care le-a vândut în campania din 2016

Ludovic Orban, după circul făcut de Dragnea în Parlament: Probabil a adus aceleași gogoși pe care le-a vândut în campania din 2016

Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat în termeni duri ieșirea pe care a avut-o Liviu Dragnea în Parlament drept reacție la dezvăluirile RISE Project.

Pentru a ironiza anunțul jurnaliștilor RISE Project, Dragnea a venit luni în Parlament cu două valize: una cu ”gogoșile RISE Project”, alta cu pagini despre FDGR și Iohannis (Detalii AICI)

”Domnul Dragnea a vândut aceste gogoși în campania din decembrie 2016. Probabil gogoșile pe care le-a adus astăzi la reuniunea Comitetului Executiv sunt gogoși reîncălzite pe care probabil vrea să le vândă în continuare oamenilor, dar eu sunt convins că românii s-au săturat de gogoșile lui Dragnea”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că PNL a inițiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Depuitaților tocmai pentru că acesta dă semne că și-a pierdut cumpătul: ”Domnul Dragnea nici nu știu de ce se teme, cert este că în ultima vreme dă semne de nervozitate, de pierdere a cumpătului și în anumite momente am serioase îndoieli privitoare la discernământul său în girarea funcțiilor importante pe care le deține. Tocmai din acest motiv PNL a inițiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților”.