"Mă apuc acum să fac marmeladă? Studiez administrația publică!" Marian Vanghelie vrea să scape de arestul la domiciliu invocând că este student (VIDEO)

"Mă apuc acum să fac marmeladă? Studiez administrația publică!" Marian Vanghelie vrea să scape de arestul la domiciliu invocând că este student (VIDEO)
Foto: B1 TV

Marian Vanghelie a declarat, la ieșirea de la Curtea de Apel București, că este „un om foarte logic. Am vrut să povestesc lucrurile foarte logic și pragmatic”.

Întrebat ce studiază, edilul suspendat al Sectorului 5, a deslușit misterul – Administrație Publică.

„Nu pot să studiez altceva. Mă apuc acum să fac marmeladă? Pe asta o cunosc din practică. Am terminat anul întâi. Sunt anul doi, sunt lucruri firești. E o facultate privată. La mine, lucrurile sunt bazate pe logică. Vă spun zece legi pe de rost. Mă uitam pe diagonală, în proporție de 70-80% sunt lucruri pe care le știu”, a declarat Vanghelie.

Întrebat dacă și botezul a fost unul dintre motivele invocate, Vanghelie a precizat că da. Politicianul a menționat că fetița sa nu plânge, ci din contră „vrea să plece tati de acasă”.

Vanghelie a susținut că, după terminarea alegerilor interne pentru președinția PSD, nu l-a sunat pe Liviu Dragnea să îl felicite – „Nu am reușit să văd dacă e bărbat. Când o să văd, o să-l sun. Este om”.

#DIRECT_ONE_e8zchq#

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac