Marcel Boloș a fost validat de conducerea PNL pentru ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (VIDEO)

Marcel Boloș a fost validat de conducerea PNL pentru ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (VIDEO)
Foto: Facebook

Marcel Boloș a fost nominalizat oficial de către PNL pentru a prelua funcția de ministru al Digitalizării. Potrivit unui anunț făcut de Florin Cîțu a existat un singur vot împotrivă în cadrul Biroului politic:

„A fost validată cu un singur vot împotrivă  nominalizarea domnului Marcel Boloș pentru Ministerul Digitalizării.

Are toată susținerea PNL pentru a avea un mandat de succes într-un domeniu cu multe provocări în perioada următoare. A fost singura decizie importantă care trebuia comunicată în spațiul public”.

Florin Roman a demisionat după ce a fost acuzat de plagiat

Marcel Boloș a fost ministru al Fondurilor Europene și în partid este considerat un bun specialist în gestionarea finanțărilor de la Bruxelles.

Amintim că Florin Romana plecat din funcție din cauza acuzațiilor legate de studiile și publicațiile trecute în CV.

Un alt nume vehiculat pentru numirea în funcția de ministru al Digitalizării ar fi fost Monica Anisie, fost ministru al Educației, apropiată de actualul președinte PNL, Florin Cîțu. Aceasta însă nu s-ar fi bucura de suficientă susținere pentru un nou portofoliu în actualul guvern.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)
20:35 - Un oficial pro-rus din Herson spune că decizia pentru alipirea la Rusia ar putea să vină undeva „spre anul viitor”: „Nu se va întâmpla până în toamnă. Prima noastră sarcină este să restabilim ordinea”
20:12 - După eliminarea prematură de la Roland Garros, Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu un nume greu din echipa sa: „Voi prețui mereu prietenia noastră”
19:47 - Fanii lui Real Madrid nu l-au iertat pe Kylian Mbappe, care a ales să rămână la PSG. Gestul făcut de suporterii spanioli la Paris, gazda finalei UEFA Champions League (FOTO)
19:27 - USR, în pragul unui nou colaps. Fostul ministru Ciprian Teleman, cândva lider al organizației PLUS Ilfov, și-a anunțat demisia din partid