Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul

Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu susține căv bilanțul din data de 21 septembrie, cu peste 6.500 de cazuri de COVID-19 este doar începutul, iar situația ar urma să se înrăutățească în următoarele săptămâni.

Totodată, Marcel Ciolacu acuză actuala guvernare că a lăsat țara de izbeliște, fiind mai importante interesele de partid.

„”Parteneriatul” neconstituțional Iohannis-PNL a îngropat România în valul 4! Au pierdut vremea toată vara. Unul la golf și ceremonii cu papion, iar altul saltimbanc în campania internă a PNL. Ce paturi ATI, ce testare, ce vaccinare?! Iohannis și Cîțu au stat relaxați și au tăiat frunză la câini, iar astăzi România este din nou total nepregătită în fața valului 4 al pandemiei.

Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul. Situația va degenera în zilele următoare”, a afirmat liderul PSD.

Ciolacu: Românii și-au dorit un președinte echidistant

Totodată, liderul social – democrat este de părere că românii și-au dorit un președinte echidistant și spune că președintele Iohannis nu le susține interesele.

„În toate aceste luni, Cîțu, Rareș Bogdan și alți apropiați ai Cotroceniului au tot invocat ”parteneriatul” Iohannis-PNL, prezentat drept temelia guvernării lor. Azi, ne dăm seama că acest parteneriat-paralel total cu Constituția,  înseamnă, de fapt, abandonarea țării! Președintelui și premierului le pasă strict de soarta găștii lor politice, iar restul românilor pot să moară în tăcere. Iohannis nu conduce România, ci doar marea caracatiță liberală care a acaparat toată administrația statului!

Românii și-au dorit un președinte echidistant și s-au pricopsit cu unul tot mai distant față de țară și față de viața oamenilor ei”, a afirmat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe