Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul

Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu susține căv bilanțul din data de 21 septembrie, cu peste 6.500 de cazuri de COVID-19 este doar începutul, iar situația ar urma să se înrăutățească în următoarele săptămâni.

Totodată, Marcel Ciolacu acuză actuala guvernare că a lăsat țara de izbeliște, fiind mai importante interesele de partid.

„”Parteneriatul” neconstituțional Iohannis-PNL a îngropat România în valul 4! Au pierdut vremea toată vara. Unul la golf și ceremonii cu papion, iar altul saltimbanc în campania internă a PNL. Ce paturi ATI, ce testare, ce vaccinare?! Iohannis și Cîțu au stat relaxați și au tăiat frunză la câini, iar astăzi România este din nou total nepregătită în fața valului 4 al pandemiei.

Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul. Situația va degenera în zilele următoare”, a afirmat liderul PSD.

Ciolacu: Românii și-au dorit un președinte echidistant

Totodată, liderul social – democrat este de părere că românii și-au dorit un președinte echidistant și spune că președintele Iohannis nu le susține interesele.

„În toate aceste luni, Cîțu, Rareș Bogdan și alți apropiați ai Cotroceniului au tot invocat ”parteneriatul” Iohannis-PNL, prezentat drept temelia guvernării lor. Azi, ne dăm seama că acest parteneriat-paralel total cu Constituția,  înseamnă, de fapt, abandonarea țării! Președintelui și premierului le pasă strict de soarta găștii lor politice, iar restul românilor pot să moară în tăcere. Iohannis nu conduce România, ci doar marea caracatiță liberală care a acaparat toată administrația statului!

Românii și-au dorit un președinte echidistant și s-au pricopsit cu unul tot mai distant față de țară și față de viața oamenilor ei”, a afirmat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ultima oră
18:02 - Italia: Un bărbat arestat la domiciliu a cerut transferul în închisoare că nu-și mai suportă nevasta
17:46 - Adrian Streinu Cercel: Ar trebui să începem să testăm la fiecare scară de bloc (VIDEO)
17:27 - Adrian Streinu Cercel: Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor COVID să crească. Rezultatele restricţiilor se văd în medie după 6 săptămâni (VIDEO)
17:02 - Florin Cîțu: Cei de la USR și PSD să arate că pot lăsa deoparte interesele politice. Noi am dovedit responsabilitate și dorința de a găsi soluții
16:53 - Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)
16:47 - Consiliul Elevilor, reacție la deciziile contradictorii privind şcolile private: Măsuri fără cap şi fără coadă, neglijență, o eroare inadmisibilă, o atitudine iresponsabilă care generează discriminare
16:25 - Dan Vîlceanu anunţă creşterea pensiilor de la începutul anului viitor: Cred că procentul va fi undeva în jur de 6% / Și alocațiile vor fi majorate
15:38 - Nouă gafă a autorităților. Școlile și grădinițele private pot face ore fizic de luni, deși inițial se anunțase suspendarea activității în clase. Sorin Cîmpeanu: O nepreluare a unui articol a generat o situație regretabilă (VIDEO)
14:59 - Daniel Fenechiu: Cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Nu văd cu ochi buni un guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului (VIDEO)
14:26 - Lucian Romașcanu: Toate forțele politice ar trebui să se unească. Dacă Guvernul Ciucă vine cu un proiect favorabil PSD, este spaţiu de negociere și discuție (VIDEO)