Marcel Ciolacu: „Nu avem o propunere de modificări de taxe. Marcel Ciolacu şi PSD-ul nu măresc nicio taxă” (VIDEO)

Marcel Ciolacu: „Nu avem o propunere de modificări de taxe. Marcel Ciolacu şi PSD-ul nu măresc nicio taxă” (VIDEO)
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că legislaţia trebuie să fie uniformă pentru toată lumea. El a făcut precizarea referindu-se la taxa de solidaritate pentru companiile mari. Pe de altă parte, Ciolacu a spus că PSD nu va mări nicio taxă.

„Ce plăteşte capitalul românesc, respectiv 1%, e o regulă corectă pentru toată lumea. Într-un mediu concurenţial, corect e ca legislaţia să fie uniformă pentru toată lumea. Dacă toate companiile cu capital românesc plătesc minimum 1% din cifra de afaceri, atunci să fie 1% pentru toată lumea”, a declarat liderul PSD.

Ciolacu spune că nu există propuneri de modificări de taxe

Liderul social-democraților a precizat apoi că, totuși, nu există propuneri de modificări de taxe și că, oricum, întâi ar trebui lucrat la digitalizarea ANAF.

„Nu avem o propunere de modificări de taxe. Întâi statul să-şi facă datoria, să facă digitalizarea ANAF şi pe urmă să vedem toate cifrele şi unde nu e concordanţă, intervine statul. (…) Marcel Ciolacu şi PSD-ul nu măresc nicio taxă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Amintim că președintele PSD a propus o taxă de solidaritate pentru companiile mari și anul trecut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)