Marcel Ciolacu, ‘partenerul’ de vânătoare al lui Omar Hayssam și coleg de ‘servicii’ cu Tudose și Vlase, dorit de Dăncilă în funcția de secretar general al PSD (FOTO)

Marcel Ciolacu, 'partenerul' de vânătoare al lui Omar Hayssam și coleg de 'servicii' cu Tudose și Vlase, dorit de Dăncilă în funcția de secretar general al PSD (FOTO)

Zilele lui Codrin Ștefănescu în funcția de secretar general al PSD sunt numărate. Viorica Dăncilă, actualul șef interimar al partidului, după arestarea lui Liviu Dragnea, vrea înlocuireaacestuia cu Marcel Ciolacu.

Deputatul de Buzău este un personaj controversat în mediul politic românesc. Ciolacu a fost viceprimar al Buzăului, între 2008 şi 2012, sub mandatul primarului Constantin Boşcodeală, consilier onorific al fostului premier Victor Ponta și vicepremier în iunie 2017.

Cea mai răsunătoare prietenie a lui Ciolacu este cea cu Omar Hayssam. În tinereţe, în urmă cu aproximativ 20 de ani, Ciolacu apărea în fotografii, la vânătoare alături de sirianul condamnat pentru terorism după ce a pus la cale răpirea a trei jurnalişti.

Despre pozele în care apare alături de Omar Hayssam şi mistreţii doborâţi la o vânătoare din Munţii Buzăului, „în urmă cu 15-20 de ani”, deputatul de Buzău spunea în urmă cu câțiva ani că sunt reale, însă că au fost „tăiate”, potrivit Gandul.info.

Marcel Ciolacu era nelipsit și de la petrecerile date de SIE. Deputatul a spus, în 2018, că are o prietenie veche cușeful SIE

Alături de Mihai Tudose, fost premier și actual membru Pro România, cu care a declarat că are o prietenie veche cuGabriel Vlase, potrivit Hotnews.

La ceste petrecerid e pomină mergeau și Mihai Tudose, fost premier și actual membru Pro România, dar și condamnatul Liviu Dragnea.