”REFORMA” PSD: Marcel Ciolacu, amicul lui Omar Hayssam și Liviu Dragnea, e noul președinte al Camerei Deputaților / Cum vorbea PSD-istul de la tribuna Parlamentului: ”Tu să nu mă faci pe mine mincinos, mă, boule!” (VIDEO, FOTO)

''REFORMA'' PSD: Marcel Ciolacu, amicul lui Omar Hayssam și Liviu Dragnea, e noul președinte al Camerei Deputaților / Cum vorbea PSD-istul de la tribuna Parlamentului: ''Tu să nu mă faci pe mine mincinos, mă, boule!'' (VIDEO, FOTO)

Social-democratul Marcel Ciolacu este noul șef al Camerei Deputaților, după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare. În ciuda mobilizării, PNL, PMP și USR-PLUSnu au reușit să-și impună candidatul unic, în persoana liderului liberal Raluca Turcan. Pro România, partidul lui Victor Ponta, nu a vrut să susțină candidatul Opoziției.

Ciolacu a primit 172 de voturi, Turcan – 100, iar Kelemen Hunor – 20.

Deputatul de Buzău este un personaj controversat în mediul politic românesc.Cea mai răsunătoare prietenie a lui Ciolacu este cea cu Omar Hayssam. În tinereţe, în urmă cu aproximativ 20 de ani, Ciolacu apărea în fotografii, la vânătoare alături de sirianul condamnat pentru terorism după ce a pus la cale răpirea a trei jurnalişti.

Despre pozele în care apare alături de Omar Hayssam şi mistreţii doborâţi la o vânătoare din Munţii Buzăului, „în urmă cu 15-20 de ani”, deputatul de Buzău spunea că sunt reale, însă că au fost „tăiate”.

De altfel, Marcel Ciolacu obișnuia să-l însoțească pe Liviu Dragnea la partidele de pescuit, ceea ce demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de dispus este PSD să se schimbe, după rezultatul dezastruos obținut la alegeri.

”În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9.Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu”, scria Liviu Dragnea, pe Facebook, pe 26 martie 2017.

Marcel Ciolacuera nelipsit și de la petrecerile date de SIE. Deputatul a spus, în 2018, că are o prietenie veche cușeful SIE. Alături de Mihai Tudose, fost premier și actual membru Pro România, cu care a declarat că are o prietenie veche cuGabriel Vlase.

Marcel Ciolacu mai este cunoscut și pentru ieșirile nervoase din Parlament. La un moment dat, pe când îndeplinea funcția de chestor, el l-a făcut ”bou” pe Remus Cernea, atunci parlamentar.

”Mă, tu să nu mă faci pe mine mincinos, mă, boule!”, i-a spus Marcel Ciolacu lui Remus Cernea.

”REFORMA” PSD. Marcel Ciolacu, PSD-istul coleg de vânătoare cu Omar Hayssam, e noul președinte al Camerei Deputaților / Cum vorbea social-democratul de la tribuna Parlamentului: ”Tu să nu mă faci pe mine mincinos, mă, boule!”

Ultima oră
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori