Marcel Ciolacu: USR PLUS are două soluții: să iasă de la guvernare sau să semneze moțiunea de cenzură a PSD

Marcel Ciolacu: USR PLUS are două soluții: să iasă de la guvernare sau să semneze moțiunea de cenzură a PSD
Foto: Partidul Social Democrat / Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că USR PLUS are două soluții de rezolvare a scandalului din coaliția de guvernare: să iasă de la guvernare sau să semneze moțiunea de cenzură a PSD.

„Acești incompetenți aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, și-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie și gaze, iar prețurile au luat-o complet razna!”, a declarat președintele PSD într-o postare publicată pe contul de Facebook.

„Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluții: ieșiți de la Guvernare sau semnați moțiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreți să contați măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a spus Marcel Ciolacu.

Reacția liderului PSD vine după ce azi a izbucnit un scandal în coaliția de guvernare.

Florin Cîțu ar fi solicitat în ședința de Guvern de miercuri, 1 septembrie, introducerea pe ordinea de zi suplimentară a Programului Național de Investiții Anghel Saligny, care nu are avizele necesare, ceea ce i-a nemulțumit pe cei din USR-PLUS, surse politice pentru B1 TV.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că va depune moțiunea de cenzură atunci când vor avea voturile necesare în Parlament.