Marian Neacșu, fost lider PSD, a intrat în partidul lui Ponta și va fi șeful echipei de campanie la alegerile europarlamentare

Marian Neacșu, fost lider PSD, a intrat în partidul lui Ponta și va fi șeful echipei de campanie la alegerile europarlamentare
Foto: realitatea.net

Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD, a trecut la Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Mai mult, el chiar va conduce echipa de campanie a formațiunii la alegerile europarlamentare, informează G4Media, care citează surse politice.

Luni, Neacșu s-a întâlnit la sediul Pro România cu șefii de filiale.

Neacșu a fost unul dintre liderii social-democrați maziliți de Liviu Dragnea, după ce au criticat modul în care acesta conduce partidul. El a fost exclus din rândurile PSD, odată cu Adrian Țuțuianu, într-o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului.

Ulterior acestei ședințe, el a făcut chiar o paralelă între modul în care este condus PSD de Liviu Dragnea și modul în care era condus Partidul Comunist Român: ”Dacă vă întrebați cum a decurs Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat de astăzi, vă propun să urmăriți o înregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Român. Orice asemănare din păcate nu este întâmplătoare”

”Nu ni s-au adus niciun fel de argumente, ci numai afirmații fără niciun fel de temei, am devenit pe nepusă masă și trădătorii partidului și oamenii care negociau pe ascuns cu altcineva…E foarte interesant cum am putut să ajung dintr-o extremă într-alta.

Este absolut o minciună cum că am fi negociat cu cei din opoziție. Nu am avut niciodată vreo intenție de a vota împotriva Guvernului. Noi am fost soldați credincioși partidului. Nu o să luptăm împotriva partidului nostru nici în continuare”, mai declarase Marian Neacșu, după acea ședință a CEx.