TUPEU de BARON! Marian Oprișan a fost primul care i-a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, deși PSD a fost învins clar de PNL în fieful său – județul Vrancea (FOTO)

TUPEU de BARON! Marian Oprișan a fost primul care i-a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, deși PSD a fost învins clar de PNL în fieful său - județul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprișan îi cere demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, deși în fieful lui – Vrancea – PSD a obținut un scor de doar 30,43% (42,072 voturi).

“Cifrele de la ieșirea din secțiile de vot, dar și sentimentul general al electoratului ne dau măsura eșecului conducerii Partidului Social Democrat în frunte cu Liviu Dragnea. Trebuie să ne asumăm realitatea: în numele interesului personal și a unor calcule meschine, Dragnea a reușit să compromită încrederea covârșitoare care ne-a fost acordată de poporul român în 2016. (…) Concluzia este una singură, în inima oricăruiPSD-ist adevărat, precum și în majoritatea secțiilor de votare: Dragnea trebuie să plece! Nu mâine, nu după vreo negociere de culise, ci acum!”, a scris Marian Oprișan pe Facebook.

De data aceasta, în Vrancea, liberalii au fost în preferințe cetățenilor, cu un scor de 37,17%.

USR-PLUS vine tare din urmă, ținând cont de culoarea politică a liderilor din zonă, obținând 12,63% din voturile celor care s-au prezentat la urne.