Marian Vanghelie, despre scandalul cu jurnaliștii: Nu erau jurnaliști. Am fost urmărit de la ora zece dimineața de patru mașini

Marian Vanghelie, despre scandalul cu jurnaliștii: Nu erau jurnaliști. Am fost urmărit de la ora zece dimineața de patru mașini
Foto: B1 TV

UPDATE 17.30: După ședința PSD, Vanghelie a precizat că filmarea în care înjura jurnaliștii a fost făcută în urmă cu o săptămână, motivând că a fost o scăpare la nervi și a decis să se autosuspende din partid pentru a nu fi subiect de discuție.

Marian Vanghelie a făcut declarații, în momentul în care a ajuns la ședința Partidului Social Democrat, despre imaginile difuzate de Wow Biz în care politicianul înjura și amenința o echipă de jurnaliști.

„Eu cred că dacă cineva te urmărește pentru a fi șantajat, în afară de instituțiile abilitate, cred că trebuie arestați. Nu ați înțeles bine, nu îl înjuram pe Victor Ponta, îi înjuram pe golanii ăia doi. Dacă cineva face ceva ilegal eu cred că instituțiile abilitate o să găsească firmele care urmăresc oamenii politici ca să îi șantajeze. Aceia nu erau jurnaliști.”, a spus Vanghelie.

„Eu sunt bine informat. Am vrut să transmit un mesaj că eu nu mă iau de oamenii normali de pe stradă. Am fost urmărit de la ora zece dimineața de patru mașini. Și seara m-am dus să mănânc la un restaurant și luau detalii din cadrul restaurantului. O să dau mai multe detalii la momentul respectiv despre așa-zișii paparazzi, despre cum sunt plătiți și cum folosesc în anumite momente anumite persoane date despre oameni politici.”, a adăugat edilul.

Întrebat despre amenințările pe care le-a făcut la adresa paparazzilor, Vanghelie a spus că nu au fost decât amenințări verbale. ”Dacă îi vedeați pe acești paparazzi de doi metri, tunși scurt, dumeavoastră fugeați. I-am amenințat verbal.”, a declarat membrul PSD.

Marian Vanghelie a fost surprins recent în timp ce se afla la un restaurant de lux, împreună cu actuala sa iubită, Oana Niculescu Mizil, şi cu soţii Geoană. Deranjat de prezenţa jurnaliştilor, primarul sectorului 5 i-a înjurat, i-a ameninţat şi a lovit cu picioarele în maşina acestora.

Vanghelie, despre conflictul cu jurnaliștii pe care i-a înjurat

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației