Marius Arcaleanu, candidat PNL la CJ Vaslui: „Facturi umflate, apă transportată prin conducte cancerigene din azbociment, pierderi imense decontate din buzunarul tuturor vasluienilor. Voi spune STOP acestui jaf!”

Marius Arcaleanu, candidat PNL la CJ Vaslui: Facturi umflate, apă transportată prin conducte cancerigene din azbociment, pierderi imense decontate din buzunarul tuturor vasluienilor. Voi spune STOP acestui jaf!
Foto: Facebook / Marius Arcaleanu

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Marius Arcaleanu, reclamă abuzuri din partea societății de apă și canalizare din județ. Acesta spune că facturile sunt umflate de ani de zile, iar avariile sunt tot mai frecvente.

“Este strigător la cer ce se întâmplă la societatea de apă și canalizare din județul Vaslui:

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Marius Arcaleanu, reclamă abuzuri din partea societății de apă și canalizare din județ. Acesta spune că facturile sunt umflate de ani de zile, iar avariile sunt tot mai frecvente.

“Este strigător la cer ce se întâmplă la societatea de apă și canalizare din județul Vaslui: facturi umflate, apă transportată princonducte cancerigenedin azbociment,pierderi imensedecontate din buzunarul tuturor vasluienilor.

Toate acestea se întâmplă din cauza nepăsării și incompetenței celor care au condus județul în ultimii 30 de ani!’, spune Marius Arcaleanu, potrivit stiriest.ro.
Marius Arcaleanu (PNL):Imediat ce voi ajunge la conducerea Consiliului Județean Vaslui voi spune STOP acestui jaf!

Marius Arcaleanu și-a propus ca prioritate stoparea acestui ‘jaf’.

‘Imediat ce voi ajunge la conducerea Consiliului Județean Vaslui voi spune STOP acestui jaf!

Începând cu 27 septembrie 2020, împreună vom spune STOP nepăsării, STOP neimplicării!

Din 27 septembrie, începem o nouă etapă de dezvoltare a județului Vaslui: una bună!’, a transmis acesta.

Marius Arcaleanu face echipă cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui. De altfel, candidatul liberal la șefia Consiliului Județean spune că acesta este ‘ garantul faptului că tot ceea ce ne propunem va avea susținere în Guvern’.

‘Împreună cu Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și președintele PNL Vaslui, vom susține în Guvernul României toate proiectele mari ale județului Vaslui.

Echipa PNL vine în aceste alegeri cu cea mai serioasă echipă: Marius Arcăleanu, președintele Consiliului Județean și ministrul Nelu Tătaru, garantul faptului că tot ceea ce ne propunem va avea susținere în Guvern!”, a spus Marius Arcăleanu.

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)