Marius Crăcea, politicianul iubăreț, a fost exclus din Mișcarea Populară din cauza anunțului matrimonial făcut în timpul unei conferințe

Marius Crăcea, politicianul iubăreț, a fost exclus din Mișcarea Populară din cauza anunțului matrimonial făcut în timpul unei conferințe

Marius Crăcea, politicianul iubăret, a fost exclus din Mișcarea Populară, informează B1 TV. Propunerea a primit 43 de voturi ”pentru”, 11 ”împotrivă”, iar doi membri ai conducerii s-au abținut.

Președintele formațiunii politicie, Traian Băsescu, a votat împotriva excluderii. Acesta a ținut și un discurs înainte ca ședința să înceapă. El a spus atunci că nu este adeptul excluderii celor tineri din partid. În plus, el a mai apreciat că politicianul a reușit să facă organizația de Giurgiu cunoscută la nivel național, deși ar fi trebuit să facă acest lucru de o altă manieră.

Marius Crăcea a anunțat într-o conferință de presă că vrea să candideze pentru a fi ales primar. Totuși, bătălia electorală este aprigă, motiv pentru care, singur fiind, are nevoie de o femeie care să-i fie alături. Astfel, o simplă conferință de presă organizată pentru anunțarea unei candidaturi s-a transformat într-o oportunitate pentru politician să facă un anunț matrimonial.  (Detalii AICI)

Ulterior, într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii „Talk B1”, difuzată pe B1 TV și moderată de Mihai Duță, Crăcea a declarat că „am un număr foarte mare de cereri de prieteni pe Facebook. Nu am apucat să dau accept la toate. În seara asta continui. Sunt multe cereri, mesaje”. (Detalii AICI)