Marius Manole: Dacă nu ieșim din acest haos, EU PLEC DIN ȚARĂ! Cu toţii vom pleca… Eu nu ştiu cum vom trăi în România dacă România va fi pe mâna acestor hoţi (VIDEO)

Marius Manole: Dacă nu ieșim din acest haos, EU PLEC DIN ȚARĂ! Cu toţii vom pleca... Eu nu ştiu cum vom trăi în România dacă România va fi pe mâna acestor hoţi (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marius Manole a declarat că dacă România nu va ieși cumva din haosul creat de PSD-ALDE, atunci va pleca din țară. Și nu va fi nici pe departe singurul. Actorul a insistat că trăim un moment extrem de important în istoria țării noastre, iar românii trebuie să facă ceva să iasă din această stare de pasivitate și să lupte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Când actorii coboară de pe scenă și se prezintă în fața publicului altfel decât ar fi necesar și altfel decât ar trebui, înseamnă că lucrurile sunt grave. Actorii sunt oameni foarte sensibili și atenți la detalii și la adevăr. Cu asta lucrăm noi. Și, fiind atenți la lucrurile astea, ne dăm seama că minciuna a acaparat România, că e un moment foarte periculos pentru țara noastră și, probabil, sunt ultimele clipe în care putem salva România de la o dictatură care ușor, ușor ne scapă printre degete și ne acaparează puțin câte puțin”, a declarat Marius Manole, pentru B1 TV.

Actorul a mai susținut că social-democrații și partenerii lor politici încearcă să distrugă România și au început acest plan cu acapararea Justiției: ”O țară în care justiția nu e liberă, în care justiția nu e independentă de politic, nu e o țară liberă. Faptul că magistrații și-au asumat niște riscuri și au ieșit, e prima dată când fac astfel de gesturi, asta ne-a dat de înțeles că suntem pe marginea prăpastiei sau chiar în cădere liberă. Noi de asta am ieșit: să susținem magistrații, să susținem Justiția, pentru că acolo de doi ani se încearcă marea lovitură și de acolo pornesc ei distrugerea țării ăsteia”.

Întrebat care este principala problemă a românilor de rând, Manole a răspuns: ”Cred că pasivitatea noastră și puterea de a îndura prea multe și crezul nostru că n-o să se întâmple. Și pe timpul comuniștilor spuneam că vor veni americanii să ne salveze, acum spunem că sunt alte timpuri și vin europenii să ne salveze. Marele nostru defect e că nu reacționăm, că suntem foarte leneși. Sigur că e greu să-ți furi din timpul tău, nimeni nu spune că e ușor, dar sunt câteva momente importante în istoria unei țări. Acum e iar un moment important în care trebuie să luptăm pentru țara noastră. Că dacă vrem iar să trăim în comunism…”.

În final, Marius Manole a spus că dacă țara nu va ieși din acest haos, va pleca în străinătate, iar la fel vor proceda mulți alți români: ”Trebuie să sper, sper că vom ieşi, că dacă nu, eu plec din ţară, cu toţii vom pleca din ţară. Nici nu vreu să mă gândesc că nu ieşim. Eu nu ştiu cum vom trăi în România dacă România va fi pe mâna acestor hoţi. Eu nu cred că Dăncilă o să mă reprezinte încă doi ani de acum încolo şi Dragnea o să conducă România. Îmi pare rău, rău de tot, dar nu cred că pot trăi în ţara asta”.

Actorii Teatrului Naţional Bucureşti au protestat, duminică seara, în faţa insituţiei de unde au cerut aborgarea ordonanţei de urgenţă 7 prin care au fost modificate Legile Justiţiei. Printre artiștii care au protestat în fața Teatrului Național s-au aflat Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Marius Manole și Mihai Călin.