Mesaje și urări de Sfânta Sofia. Care este semnificația acestui nume

Mesaje și urări de Sfânta Sofia. Care este semnificația acestui nume

Sfânta Sofia este o zi specială pentru mulți oameni. SfântăSofia alături de fiicele sale Pistis, Elpis și Agapis sunt sărbătoritepe 17 septembrie. Acestea au trăit în Italia în timpul Împăratului Adrian, care a domnit între anii 117-138.

Mesaje și urări de Sfânta Sofia

Dacă apropiații sau prietenii tăi poartă acest nume, urează-le „La mulți ani”, pentru căpe 17 septembrie își sărbătoresc ziua onomastică.

Iatăcâteva mesaje prin care le arăți cât de importantă este ziua lor:

,,Este o zi când sufletul învinge orice urmăde tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tau! La MulțiAni, Sofia!”

,,La mulți ani si mult noroc în aceastăzi specială. Iți doresc săți se îndeplineascătoate dorințele.”

,,Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur si gingașca tine. Iți doresc numai bine si săai parte de toată fericirea din lume!”

,,Sofia! Da, tu! Ești dată în urmărire de catrăgașca de prieteni, căci azi e ziua ta și toţi vor să îțiureze şi săte îmbrăţişeze! Măalătur și eu lor, sperând căte vom gasi, dar pânăuna-alta, iți zic acum: La multi ani!”

,,Este doar încăo zi, dar este cea mai frumoasădin tot anul, căci este ziua ta! La mulțiani, iubito!”,scrierevistateo.ro

Ce semnificație are numele de Sofia

Sofia înseamnă„ințelepciune”, iar ea și-a numit ficele dupăcele trei virtuțicreștine: Pitias – credința, Elpis – nădejde, Agapis – dragoste. Se spune că cei cu aceste nume vor fi hărăziti de către Dumnezeu cu judecata limpede.

Numele Sofia este de origine greacă, dar este folosit des în multe țări din Europa.Derivatele sale sunt: Sofian, Sofianu, dar si Sofiana, Sofie, Sofita, Sofi, Sofiica, Sohiia sau Fita.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare