Mihai Ungureanu, la mitingul PDL: „Duminică, nu vom ajuta răul să crească. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede”

Mihai Ungureanu, la mitingul PDL: „Duminică, nu vom ajuta răul să crească. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede”

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a spus, joi, la mitingul organizat de PDL, că duminică cetăţenii nu trebuie să vină la referendum deoarece nu trebuie puse „cărămizi la temelia răului”.

„Luni, după ce se va termina referendumul, noi ne vom recupera Constituţia şi preşedintele ales se va duce înapoi la Cotroceni. Noi, luni, le vom fi demonstrat că puterea se află în mâinile noastre, a celor care cred că au dreptul la democraţie. Nu credeam că vom merge atât de în jos și atât de repede. Încearcă să ne separe. Noi le cerem adeăarul iar ei ne dau minciuna, noi le cerem ordine iar ei ne dau haos”, a spus Ungureanu.

El a afirmat că doi oameni şi politicienii din spatele lor „încearcă să dea foc” României. El a spus că aceştia încearcă să arate că minciuna, furtul, ura şi dezbinarea reprezintă tot ce înţeleg ei ca politică.

„După ziua de luni ne vom sufleca mânecile și vom încerca să reconstruim ce au stricat acești oameni în 3 luni de zile, munca de opt ani. Nu-i vom lăsa nici să ne ia ţara, istoria, sufletul atunci din tot pieptul nostru un singur răspuns este la adresa lor. Care este acela? Nu vom pune niciodată cărămizi la temelia răului, duminică nu vom ajuta răul să crească. Duminică luptăm pentru bine, duminică nu mergem la referendum, pentru că suntem mulţi, pentru că avem ochii deschişi, pentru că auzim foarte bine”, a mai spus Ungureanu.

Ungureanu: Nu vom ajuta răul să crească duminică

Embed: " />
Ultima oră
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit
15:50 - Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu COVID, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: „Aș susține varianta unei variante noi de vaccin” (VIDEO)
15:10 - 40 de români au rămas pe aeroportul din Barcelona. Țeapa care i-a lăsat „cu ochii în soare”
14:45 - Fast & Furious pe o autostradă din România: Un TIR, surprins în depășiri periculoase, cu 150 km/h (VIDEO)