Mihail Neamțu, fondatorul Noua Republică: Este o insultă ca Diaconescu sau Becali să facă parte dintr-o Mișcare Populară

Mihail Neamțu, fondatorul Noua Republică: Este o insultă ca Diaconescu sau Becali să facă parte dintr-o Mișcare Populară
Foto: B1 TV

Mihail Neamțu, fondatorul mișcării Noua Republică, a declarat, miercuri, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că este exclus ca o viitoare Mișcare Populară să includă personaje precum Dan Diaconescu sau Gigi Becali.

Este exclusă orice asociere cu figuri evocate de dumneavoastră (Dan Diaconescu, Gigi Becali n.r.). O asemenea inițiativă este o insultă la adresa celor care vor noutate, o Nouă Republică„, a declarat Neamțu.

Acesta a vorbit și despre ideile mișcării fondate de el și despre obiectivele pe care și le propune.

Partidele de centru dreapta nu reușesc să atragă oameni buni în ceea ce fac, care aduc valoare în comunitățile lor. Ceea ce noi ne propunem este să recrutăm acești oameni„, a spus fondatorul Noii Republici.

Invitatul a mai precizat că, din punctul de vedere al mișcării sale, socialiștii reprezintă cel mai mare pericol pentru România.

Prima amenințare pentru România o reprezintă revenirea socialiștilor la putere„, a declarat Neamțu.

Noua Republică, un posibil satelit al PDL

Embed: " />