Mihnea Costoiu: Am votat pentru un om care e capabil să unească România și pe români

Mihnea Costoiu: Am votat pentru un om care e capabil să unească România și pe români
Foto: rfi.ro

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, a declarat duminică, că a votat „pentru un om care e capabil să unească România și care va schimba fața României”, informează Agerpres.

„Am votat pentru un tânăr politician, pentru un om care e capabil să unească România și pe români, care s-a ținut de cuvânt și sunt convins că va schimba fața României. Astăzi, am votat pentru un om care a adus un gând bun pentru foarte mulți oameni, pentru un om care a reușit să arate că se poate, un om care ne-a redat mândria de a fi români. Și sunt convins că astăzi acest om va reuși să câștige”, a afirmat Mihnea Costoiu.

Mihnea Costoiu a votat la Târgu-Jiu în colegiul în care a fots ales pentru funcția de senator, precizând că a votat cu pașaportul diplomatic pe lista suplimentară.

„Nu mi-a luat foarte mult timp să completez cererea pentru lista suplimentară. Sunt convins că și în diasporă vor vota foarte mulți români, astăzi, mai mulți decât au votat pentru 2 noiembrie. Din nefericire, sunt foarte mulți cei din opoziție care nu au venit sau nu au anunțat că vor veni în secțiile de vot și orice om care lipsește înseamnă îngreunarea procesului de votare, dar sperăm că, până la deschiderea urnelor, vor fi la secțiile de vot astfel încât să poată vota cât mai mulți”, a mai precizat ministrul.