Mihnea Costoiu: Am votat pentru un om care e capabil să unească România și pe români

Mihnea Costoiu: Am votat pentru un om care e capabil să unească România și pe români
Foto: rfi.ro

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, a declarat duminică, că a votat „pentru un om care e capabil să unească România și care va schimba fața României”, informează Agerpres.

„Am votat pentru un tânăr politician, pentru un om care e capabil să unească România și pe români, care s-a ținut de cuvânt și sunt convins că va schimba fața României. Astăzi, am votat pentru un om care a adus un gând bun pentru foarte mulți oameni, pentru un om care a reușit să arate că se poate, un om care ne-a redat mândria de a fi români. Și sunt convins că astăzi acest om va reuși să câștige”, a afirmat Mihnea Costoiu.

Mihnea Costoiu a votat la Târgu-Jiu în colegiul în care a fots ales pentru funcția de senator, precizând că a votat cu pașaportul diplomatic pe lista suplimentară.

„Nu mi-a luat foarte mult timp să completez cererea pentru lista suplimentară. Sunt convins că și în diasporă vor vota foarte mulți români, astăzi, mai mulți decât au votat pentru 2 noiembrie. Din nefericire, sunt foarte mulți cei din opoziție care nu au venit sau nu au anunțat că vor veni în secțiile de vot și orice om care lipsește înseamnă îngreunarea procesului de votare, dar sperăm că, până la deschiderea urnelor, vor fi la secțiile de vot astfel încât să poată vota cât mai mulți”, a mai precizat ministrul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)