Concurs cu dedicație. Elena Iancu își consolidează postul în Ministerul Sportului, chiar dacă prietena ei, Ioana Bran, nu mai conduce instituția

Concurs cu dedicație. Elena Iancu își consolidează postul în Ministerul Sportului, chiar dacă prietena ei, Ioana Bran, nu mai conduce instituția
Foto: digisport.ro

În perioada în care a fost ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran și-a angajat prietena, pe Elena Mirabela Iancu, de două ori – un artificiu pentru a-i și majora acesteia salariul.

Între timp, la conducerea ministerului a venit Constantin Bogdan Matei. Elena Iancu nu doar că și-a păstrat postul, dar este pe punctul de a obțină o nouă funcție, din 19 decembrie. Asta deși are zero experiență în domeniu.

Miercuri, Iancu va participa la concursul pentru ocuparea postului de „inspector clasa I grad profesionaI asistent”, iar sursele GSP spun că ea își va securiza postul în minister.

Întrebat despre menținerea Elenei Iancu în minister chiar și după plecare prietenei ei, Ioana Bran, ministrul Constantin Bogdan Matei a răspuns: ”Da, dar aveam nevoie de continuitate. Venirea mea s-a produs foarte din scurt, avem nevoie să facem această trecere. Dar, vă asigur, după perioada Sărbătorilor vom face o reorganizare la nivel de minister”

Jurnalist: ”Iar colegii dumneavoastră din MTS spun că ar fi cu dedicație”.

Ministru: ”Exclus! Exclus așa ceva! În orice caz, ministrul nu se poate implica în niciun astfel de concurs. Iar eu militez pentru transparență totală în mandatul meu”.

Ultima oră
23:22 - Replici dure între Mihai Tudose și Raluca Turcan: „La mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere!” / „Baronii PSD cu 4 clase și doctorate furate vor avea muzeul lor: Jilava”
23:07 - Vladimir Putin spune că marina Rusiei poate lansa „o lovitură de imposibil de prevenit”, dacă e nevoie: „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer”
23:07 - Pandemia de COVID a scăpat de sub control în Turcia, avertizează medicii
22:40 - Când ar urma să aibă loc o explozie a cazurilor de COVID-19 în România. Avertismentul specialiștilor: „Politicienii noștri în continuare așteaptă, ca atunci când sunt surprinși de prima zăpadă”
22:37 - Numărul cazurilor din SUA, în creștere din cauza variantei Delta, spune Casa Albă. Autoritățile americane mențin restricțiile de călătorie
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari