Ministrul de Externe și cel al Justiției, întâlnire la Guvern cu Victor Ponta

Ministrul de Externe și cel al Justiției, întâlnire la Guvern cu Victor Ponta
Foto: B1 TV

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc și cel de Externe, Titus Corlățean, au ajuns, marți după-amiază, la Guvern, unde poartă discuții cu premierul Victor Ponta. Nu se știe încă dacă întâlnirea a fost convocată de premierul Victor Ponta.

Titus Corlățean a ajuns la Guvern după ce a avut o serie de discuții la Biroul Electoral Central despre situația votului din diaspora, unde mulți români nu au reușit să voteze pe 2 noiembrie.

De altfel, premierul le-a dat marți un nou ultimatum celor de la Ministerul Afacerilor Externe să găsească o soluție pentru ca absolut toți românii să voteze. Victor Ponta a spus că toți cei din conducerea acestui minister vor răspunde cu funcțiile dacă lucrurile nu se vor desfășura în mod normal în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Ultima oră
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres